Kerstpakketten 2018

 

Beste ondernemer,

Basilicum Deurne is iets meer dan 5 jaar open en uiteraard blijven wij werken aan ontwikkeling. Ontwikkeling voor onze producten, maar ook ontwikkeling voor activiteiten rondom de winkel. Zo zijn wij gestart met het geven van een paar verschillende workshops (pizza maken, pasta maken, een proeverij in olijfolie en balsamico azijn, zelf antipasti maken en heerlijk zoete italiaanse lekkernijen), maar ook zijn wij al bezig met allerlei zaken rondom de feestdagen in december. U als ondernemer zal dit niet vreemd in de oren klinken. Wellicht bent u ook al aan het orienteren wat u dit jaar aan uw medewerkers kunt geven als kerstgeschenk. Ook wij beseffen dat bedrijven het in deze bittere tijden moeilijk hebben. We hebben daarom een aantal opties in verschillende prijsklassen voor u op papier gezet:

Kerstpakket

Uiteraard kunnen wij voor u op maat een kerstpakket samenstellen. Daarvoor bent u van harte welkom in onze winkel. U kunt zo binnenlopen, maar als u een afspraak maakt, weet u zeker dat we speciaal voor u direct tijd maken!
Om u een idee te geven, hebben wij al een paar kerstpakketen in verschillende PRIJSKLASSEN op papier gezet. Een typisch Italiaans kerstproduct is de PANNETONE (soort cake). Deze kan onze leverancier pas later dit jaar leveren, vandaar dat wij dit nog niet hebben meegenomen in de pakketten. Natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid een CADEAUBON toe te voegen aan het pakket. Dit kan zijn een cadeaubon voor een bepaald bedrag, maar ook een bon of STRIPPENKAART om maaltijden te kopen bij ons. De VERPAKKING van de pakketten zal uiteraard in KERSTSFEER zijn. Dit kan in een speciale "kerstdoos", maar ook kunnen bij bijvoorbeeld de producten uitstallen op een dienblad of pastaschaal en in kerstsfeer inpakken. Kijk om een indruk te krijgen van onze producten naar de sheet die bij deze brief is gevoegd.Wij verzorgen ook biologische kerstpakketten met daarin heerlijke biologische olijfolie en uiteraad sauzen en pasta soorten, en nog veel meer biologische producten.

Kerstpakkettenavond speciaal voor uw personeel

Uw personeel ZELF een kerstgeschenk laten UITZOEKEN in plaats van een door de werkgever samengessteld pakket? Dat kan natuurlijk ook bij Basilicum Deurne! Uw personeel kan voor een door u bepaald bedrag producten uitzoeken. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat er die avond vanalles lekkers op tafel staat, wij vertellen vanalles over onze producten en we zorgen dat er een gezellig muziekje op staat. En wij verloten (bij een minimum aantal personeelsleden van 10) een tegoedbon voor een WORKSHOP naar keuze voor 2 personen.

Cadeaubon

Een CADEAUBON geven aan uw werknemer is natuurlijk ook mogelijk, net zoals een STRIPPENKAART om onze maaltijden te halen of een tegoedbon voor een WORKSHOP naar keuze. Wij zullen dit feestelijk verpakken inclusief een "aardigheidje" uit onze winkel. Natuurlijk bepaalt u zelf het bedrag van de cadeaubon.

Indien u interesse heeft in één van onze voorstellen, of wellicht heeft u zelf nog een goed idee, dan kunt u via onderstaande wegen contact met ons zoeken. Mocht u al (een idee voor) een kerstgeschenk hebben voor uw personeel, wellicht dat wij u een andere keer of op een andere manier van dienst kunnen zijn. Hierbij kunt u denken aan MAALTIJDEN / CATERING voor vergaderingen of bijeenkomsten, maar ook RELATIEGESCHENKEN. Ook vermelding van uw bedrijfsnaam en/of LOGO is mogelijk op een aantal producten.