Maaltijden en catering

 

Dagelijks bieden wij u heerlijk vers bereide maaltijden aan in onze koelvitrine. Natuurlijk kunnen wij ook zorgen voor hapjes op uw feestje of wij kunnen bij u in huis een heerlijke maaltijd bereiden voor uw bezoek. Kijk in ons fotoalbum voor voorbeelden.

Maaltijden

In deze drukke en hectische tijden ontbreekt het ons allemaal wel eens om met verse producten een heerlijke en gezonde maaltijd te maken. Basilicum Deurne bereidt haar maaltijden uitsluitend met verse groenten en verse kruiden en zo weinig mogelijk smaakversterkers. Onze gevulde pasta's zijn allemaal klaargemaakt met vers bereid pastadeeg.
Dagelijks hebben wij een vers bereide soep en een aantal verse maaltijden in de koelvitrine liggen. Hierbij houden wij ook rekening met onze vegetarische klanten.

Catering hapjes

Wij verzorgen ook hapjes en maaltijden voor uw feestje. Klik op onderstaande link voor een lijst met voorbeelden inclusief prijzen. Natuurlijk is er veel meer mogelijk. Vraag hiernaar in onze winkel of laat uw gegevens achter via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Kok aan huis

Wilt u graag een intiem diner bij u thuis, maar heeft u zelf geen zin om uw inkopen te doen en de hele dag in de keuken te staan? Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen om uw maaltijd bij u thuis te bereiden. Voor meer informatie kunt u hiernaar informeren in de winkel of laat uw gegevens achter via het contactformulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.